Γιαννούλης: «Θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ»

Γιαννούλης: «Θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ»

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Κώστας Γιαννούλης κόντρα στη Βέροια. Ο 26χρονος αριστερός μπακ τόνισε πως χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στην ομάδα και να βοηθήσει τους Πειραιώτες. Ακόμα, αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες, στη Βέροια, καθώς και στο επίπεδο του ανταγωνισμού, που είναι μεγαλύτερο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην κάμερα της Nova.

«Είμαι χαρούμενος που έκανα και ντεμπούτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και συνδυάστηκε με νίκη. Έπρεπε να μπούμε σοβαροί στο παιχνίδι και να μην μείνουμε στο αποτέλεσμα της Τρίτης γιατί ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Όπως είπε και ο κόουτς χρειαζόμασταν το δεύτερο γκολ, ώστε να είμαστε πιο άνετοι. Ήρθε λίγο αργά, αλλά ευτυχώς φτάσαμε στη νίκη».

Για το αν τους έλειψε ενέργεια και συγκέντρωση: «Ήταν και έλλειψη δυνάμεων, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Είχαμε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, ήρθε ένα γρήγορο γκολ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη σε θέμα ευκαιριών. Πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια στην έδρα μας».

Για το γεγονός ότι παρά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, υπάρχει χημεία στην ομάδα: «Πολλοί ήταν επιφυλακτικοί γιατί η ομάδα έκανε πολλές μεταγραφές και δεν θα ήταν έτοιμη, αλλά αποδείξαμε και στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας ότι με τη δουλειά και την προσπάθεια όλα γίνονται. Δουλεύουμε στην προπόνηση και ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα φανεί ακόμη καλύτερος στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Για το πώς βιώνει τις πρώτες του εμπειρίες με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι απίστευτη εμπειρία να αγωνίζεσαι στον πρωταθλητή Ελλάδος και να συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω ακόμη χρόνο για να προσαρμοστώ. Θα είμαι καλύτερος στη διάρκεια».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Τα συναισθήματα θα είναι παράξενα. Είμαι χαρούμενος που θα γυρίσω και ως αντίπαλος. Πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα τα δώσω όλα για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για τη Βέροια: «Ήταν μια πολύ δυνατή και σκληρή ομάδα και όπως μας είπε ο προπονητής δεν έπρεπε να είμαστε άνετοι. Έπρεπε να μπούμε σοβαροί και να τελειώσουμε το ματς. Πιστεύω ότι η Βέροια θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός για μία θέση βασικού και αν το σκέφτεται: «Το επίπεδο είναι πολύ διαφορετικό. Ανέβηκα επίπεδο. Σκέφτομαι να κάνω καθημερινά τη δουλειά μου και από εκεί και πέρα, είναι απόφαση του προπονητή αν θα παίξω ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα