Μίτσελ: «Μείναμε συγκεντρωμένοι»

Μίτσελ: «Μείναμε συγκεντρωμένοι»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Μείναμε συγκεντρωμένοι»

bet365

Ο Μίτσελ τόνισε πως οι παίκτες έμειναν συγκεντρωμένοι στο σημερινό ματς, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του έμειναν συγκεντρωμένοι, έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο και τη νίκη με 3-0 σε βάρος της Βέροιας.

«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, η ομάδα μας πίεσε αρκετά, αλλά αυτό που έλειπε ήταν ένα γκολ και το πετύχαμε. Μετά το ματς με την Ατλέτικο μείναμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλά και η Βέροια είναι ένας καλός αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο πετυχημένοι στη δημιουργία φάσεων, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι και από το αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα