Περογαμβράκης: «Την θέλαμε για την ψυχολογία μας»

Gazzetta team
Περογαμβράκης: «Την θέλαμε για την ψυχολογία μας»

bet365

Στους λόγους που η νίκη επί του Ατρόμητου, αποτελούσε επιτακτική ανάγκη για τον ΟΦΗ, στάθηκε ο σκόρερ του χρυσού... γκολ.

Η ανάταση της ψυχολογίας των παικτών του ΟΦΗ με τη νίκη επί του Ατρόμητου, είναι το μεγαλύτερο -πέρα από το βαθμολογικό- κέρδος των Κρητικών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

«Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, χρειαζόμασταν τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Το γκολ το αφιερώνω και στην αδερφή μου και στη γυναίκα μου. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα, προσπαθήσαμε να παίξουμε απ' τα πλάγια αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν αποφασιστικοί και από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά», τόνισε ο Έλληνας επιθετικός.

Από την πλευρά του, ο Λαμπρόπουλος, είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και θέλαμε τη νίκη επειγόντως. Πήραμε μία αγχωτική νίκη που μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα, ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά ήταν μια μεγάλη νίκη. Σημασία έχει ότι καλύψαμε την ήττα από τη Βέροια και συνεχίζουμε. Είχαμε πίεση και άγχος για τη νίκη, ξέραμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση και είναι μία σπουδαία νίκη. Είναι πολύ αγχωτικός ο κόουτς, μας βοηθάει πολύ και νιώθουμε πολύ τυχεροί. Θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτόν και αυτός για εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα