Χωρίς προβλήματα στην Κομοτηνή ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς προβλήματα στην Κομοτηνή ο Πανιώνιος

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου, που αναχώρησε το πρωί και προπονήθηκε το απόγευμα στην Κομοτηνή.

Ούτε έναν... πονοκέφαλο δεν έχει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (21/9 18:15). Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωρημένων δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό του Πανιωνίου να παίρνει μαζί του 19 παίκτες, στους οποίους δεν είναι ο Ταξιάρχης Φούντας.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αργυρόπουλος, Μπουμάλ, Μπούζας, Χατζηισαΐας, Φουρλάνος, Γιαννακόπουλος, Γιάννου, Κοσμάς Γκέζος, Γκίνη, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Πάνος, Τασουλής, Σμυρλής, Μητρόπουλος, Σιώπης. Τέλος, να σημειωθεί ότι η προετοιμασία του Ιστορικού ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στην ακριτική πόλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα