Μαχαμάτ: «Κοιτάμε το παιχνίδι μας»

Gazzetta team
Μαχαμάτ: «Κοιτάμε το παιχνίδι μας»

bet365

Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Άζρακ Μαχαμάτ, που τόνισε πως ο Πλατανιάς πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Το δικό της παιχνίδι, πρέπει να κοιτάξει η ομάδα του Πλατανιά, όπως τόνισε σε δηλώσει του ο Άζρακ Μαχαμάτ, που τόνισε στην κάμερα της Nova πως οι Κρητικοί δεν πρέπει να σκέφτονται την πιθανή αντίδραση του Παναθηναϊκού στις ήττες των τελευταίων αγώνων.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στο κοινό μας.

Έχω δει μερικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, έχουν πολύ καλούς παίκτες αλλά πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει το ματς με τη Ντινάμο Μόσχας τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μας απασχολεί. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε εμείς και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα