Θεοδωρίδης: «Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Αστέρα»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Αστέρα»

bet365

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Θεοδωρίδης, που τόνισε πως η Καλλονή θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην ψυχολογία που δίνει το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη, Θαλής Θεοδωρίδης, που μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη και την βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα ο κόσμος.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το ματς με τον Αστέρα: «Eμείς προερχόμαστε από τρία επιτυχή αποτελέσματα. Θέλουμε σαφώς να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το παιχνίδι που είχε μεσοβδόμαδα ο Αστέρας με τη Μπεσίκτας στην Τουρκία, για να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες δείξει».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός, οι ποδοσφαιριστές μας έγραψαν ιστορία. Η ιστορία γράφεται με μεγάλες νίκες επί άξιων αντιπάλων και ένας τέτοιος είναι και ο Παναθηναϊκός. Όμως οι βαθμοί που πήραμε ήταν τρεις, όπως τρεις είναι και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα που ο Παναθηναϊκός πίεσε, νομίζω πως η βοήθεια του κόσμου ήταν καταλυτική ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα