Ναπολεόνι: «Να δώσω πίκρα στον Γκατούζο»

Ναπολεόνι: «Να δώσω πίκρα στον Γκατούζο»

Gazzetta team
Ναπολεόνι: «Να δώσω πίκρα στον Γκατούζο»

bet365

Ιταλικό ενδιαφέρον έχει η μάχη του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, αφού ο Τζενάρο Γκατούζο θα βρει απέναντι του τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο επιθετικός του Ατρομήτου, γνωστός για την αδυναμία του στη Ρόμα, θέλει να πικράνει τον πρώην άσο της Μίλαν και νυν τεχνικό του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναπολεόνι στην κάμερα της NOVA

-Στέφανο η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά αμυντικά, αλλά δυσκολεύεται επιθετικά, κάτι που είναι αντιστρόφως ανάλογο της ποιότητάς σας. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να βελτιωθείτε σε αυτόν τον τομέα;

"Στο τελευταίο παιχνίδι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στα προηγούμενα όμως βγάλαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι. Θέλει δουλειά. Στην προπόνηση εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι μας έλειπε η τελική πάσα για να κάνουμε μια καθαρή ευκαιρία. Δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε το Σάββατο στο γήπεδο."

-Έχεις παίξει ξανά στο «Γεντί Κουλέ», είναι ένα ματς σε μια καυτή έδρα, πως το περιμένεις;

"Όπως πάντα όταν πας να παίξεις εκεί μέσα, σίγουρα ξέρουμε πως μας περιμένει ένα καυτό κλίμα, οι φίλαθλοι εκεί στηρίζουν πολύ καλά την ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μην σκεφτόμαστε που παίζουμε. Μόνο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το τρίποντο."

-Το παιχνίδι σας φαντάζομαι όχι όπως το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό έτσι δεν είναι;

"Δεν το ξεχνάμε αυτό. Πρέπει να το δούμε για να βελτιωθούμε. Σίγουρα στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε καλύτερα και κάναμε και παραπάνω ευκαιρίες. Απέναντί μας ήταν μια δύσκολη ομάδα που παίζει κλειστά. Το Σάββατο θα είναι άλλο παιχνίδι, δουλεύουμε σκληρά και σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι."

-Παρά το ότι είσαι Ρωμαίος, απέναντί σου θα είναι ο Γκατούζο που νομίζω ήταν και δικό σου ίνδαλμα. Τί έχεις να πεις για τον νέο προπονητή του ΟΦΗ;

"Θα είναι ωραίο για μένα να μπορώ να τον δω, γιατί εντάξει ο Γκατούζο είναι Γκατούζο. Μπορεί εγώ να είμαι από Ρώμη κι αυτός να έπαιζε στην Μίλαν, αλλά είναι πάντα ένας παίκτης που τον βλέπαμε και στην Εθνική. Οπότε θα χαρώ πολύ να τον δω και να τον γνωρίσω έστω και για λίγο να του μιλήσω κι ελπίζω να του δώσω λίγο πίκρα μετά το παιχνίδι, να φύγουμε εμείς με τους τρεις βαθμούς και να είναι λίγο στεναχωρημένος στο τέλος."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα