Μεϊτέ: «Να κάνουμε όσα μας λέει ο Γκατούζο»

Μεϊτέ: «Να κάνουμε όσα μας λέει ο Γκατούζο»

Gazzetta team
Μεϊτέ: «Να κάνουμε όσα μας λέει ο Γκατούζο»

bet365

Τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του ΟΦΗ αν θέλουν να φύγουν με κάτι θετικό από το γήπεδο κόντρα στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Αμπντούλ Μεϊτέ.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε στην κάμερα της NOVA: «Μετά από τρεις αγώνες πιστεύω πως το ελληνικό είναι ένα δύσκολο και καλό πρωτάθλημα με πολλούς καλούς και γρήγορους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου.

Έχω μιλήσει με τους Έλληνες συμπαίκτες μου για τον Ατρόμητο γιατί δεν τον έχω δει. Έχω καταλάβει πως είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα που έφτασε να παίξει και Ευρώπη φέτος, έχω δει στιγμιότυπα και βίντεο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας και να παίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Κάτι που θα καταφέρουμε αν ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και αν μπορέσουμε να κάνουμε πράξη στο γήπεδο ότι μας λέει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα