Τα συμβόλαια των παικτών της ΑΕΚ

Τα συμβόλαια των παικτών της ΑΕΚ

Gazzetta team
Τα συμβόλαια των παικτών της ΑΕΚ

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι αυτός που έχει υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ΑΕΚ, η οποία τον έχει «δέσει» για πέντε χρόνια. Δείτε τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων των υπολοίπων παικτών...

Ο 23χρονος μέσος που πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα από τον Κλαούντιο Ρανιέρι για το παιχνίδι με τη Ρουμανία, αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ. Αυτός είναι κι ο λόγος που η Ένωση φρόντισε να τον «δέσει» με ένα πολυετές συμβόλαιο, ώστε να αποτελέσει ένα από τα θεμέλια της ομάδας των επόμενων χρόνων.

Συγκεκριμένα ο Μάνταλος υπέγραψε για πέντε χρόνια όπως αναφέρει η «Live Sport» και είναι αυτός με το μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια συμβόλαιο στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εννιά ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται ως το 2017, αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και είναι όλοι τους από την ελληνική αγορά. Ο λόγος για τους Αραβίδη, Κολοβό, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Μάρκο Ντούνη, Σαρρή, Σοϊλέδη, Ζόριτς και Σβάρνα.

Παράλληλα σε τρία χρόνια λήγει η συνεργασία και με τους Κορδέρο, Ανάκογλου, Βούρα, Πεταυράκη, Τσεβά, Παναγιώτη Ντούνη, Τζανετόπουλο, Τζάθα κι Αργυρίου (δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου), οι οποίοι όμως βρίσκονταν από πέρυσι στην ΑΕΚ. Επιπλέον τέσσερις από τους 29 που υπέγραψαν φέτος το καλοκαίρι έχουν συμβόλαιο ως το 2016 και πρόκειται για τους Ρόβα, Καραγκιολίδη, Γροντή και Μπρέσεβιτς, το μέλλον των οποίων στη Σούπερ Λιγκ θα κριθεί από τη φετινή τους πορεία.

Όσο για τους Πλατέλλα, Ντακόλ,Γεωργέα, δεσμεύονται μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι η παραμονή τους στην ομάδα εξαρτάται απόλυτα από την παρουσία τους το επόμενο διάστημα.

Για... φινάλε υπάρχει ο Έλντερ Μπαρμπόσα, για τον οποίο η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι αποκτήθηκε για τρία χρόνια, όμως στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας εμφανίζεται να δεσμεύεται ως το 2015. Αυτό πιθανώς να γίνεται γιατί ο Πορτογάλος φέρεται να υπέγραψε για 1+2 χρόνια, δηλαδή με οψιόν ανανέωσης, εξ ου και η συγκεκριμένη... ασυμφωνία.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα