Αναστασίου: «Είναι αμαρτία για σας τους ίδιους»

Αναστασίου: «Είναι αμαρτία για σας τους ίδιους»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Είναι αμαρτία για σας τους ίδιους»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να «ντοπάρει» τους παίκτες του μετά την ήττα από τη Ντιναμό και στάθηκε ιδιαίτερα στα λάθη που γίνονται και «γκρεμίζουν» τις προσπάθειές τους.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ στο Τριφύλλι μετά την άσχημη πρεμιέρα στο Γιουρόπα Λιγκ κι ο 41χρονος τεχνικός προσπάθησε να «φτιάξει» τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

«Είναι αμαρτία για σας τους ίδιους να γίνονται συνεχώς λάθη και να τα πληρώνουμε. Είχαμε σωστή λειτουργία στο ματς και κανείς δεν μπορεί να σας προσάψει το παραμικρό για την προσπάθειά σας. Όμως και πάλι πληρώσαμε τα λάθη μας. Προχωράμε, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας, όλα είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης κι ο καθένας μας πρέπει να κάνει αυτοκριτική και να καταλάβει ότι είναι δικό μας θέμα να μην αδικούμε τον εαυτό μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναστασίου στην ομιλία του σύμφωνα με το «Goal».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα