Χριστόπουλος: «Δύσκολο να αμυνθείς και να επιτεθείς κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Χριστόπουλος: «Δύσκολο να αμυνθείς και να επιτεθείς κόντρα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως είναι δύσκολο τόσο να αμυνθεί μία ομάδα όσο και να επιτεθεί απέναντι στους «πράσινους».

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε πως θα είναι δύσκολο οι Χανιώτες τόσο να αμυνθούν όσο και να επιτεθούν κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Μέσα σε έξι μέρες παίζουμε δύο ματς πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε όλο το ρόστερ γι' αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Στο ματς με τον Εργοτέλη ξεκίνησαν στην 11άδα μας για πρώτη φορά οι Ιτούα, Ολίμπα, Κουλιμπαλί.

Μια εντελώς διαφορετική αμυντική γραμμή. Σιγά-σιγά μπαίνουν και τα υπόλοιπα παιδιά μέσα. Θεωρώ πως στα τέλη Σεπτέμβριου θα μπορούμε να έχουμε την άμυνα που θέλουμε, ενώ προς το τέλος Οκτωβρίου θα παίζουμε και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να κάνει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά το σίγουρο είναι πως σχεδιάζουμε το παιχνίδι και θα προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές μας νοητικά και τακτικά γι' αυτό το ματς. Το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι υπέρ μας, αλλά αυτές οι ομάδες έχουν διαμορφώσει έτσι τα ρόστερ τους για να παίζουν Τετάρτη-Κυριακή στον ίδιο ρυθμό.

Ο κ. Αναστασίου κάνει καλό ροτέισιον άλλωστε. Είναι μία ομάδα που βασίζεται στην ταχύτητα και στο επιθετικό ποδόσφαιρο, Δεν είναι εύκολο να αμυνθείς απέναντί τους ούτε και να επιτεθείς. Σίγουρα έχουν αδυναμίες, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα σενάριο για το ματς και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να βγει με τον τρόπο που θέλουμε».

Για την κακή αντίδραση του Παναθηναϊκού, όταν δέχεται πρώτος γκολ: «Και ο Πλατανιάς ήταν μία ομάδα που δεν είχε σκοράρει, αλλά στο τρίτο ματς έκανε τρία γκολ. Σίγουρα υπάρχει λογική μέχρι ενός σημείου στα στατιστικά και στα νούμερα, αλλά πρέπει να αναλύεις και την εικόνα για να καταλαβαίνεις που έχουν δίκιο τα στατιστικά και που όχι και τόσο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα