Η Premier League στο Gazzetta.gr!

Gazzetta team
Η Premier League στο Gazzetta.gr!

bet365

Στο Gazzetta αποφασίσαμε να κάνουμε ένα... δώρο στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους κι έτσι φέρνουμε το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη στο κορυφαίο site της Ελλάδας!

Το Gazzetta.gr εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελλάδα και προχωρά στην δημιουργία του μοναδικού ελληνικού ψηφιακού καναλιού της Barclays Premier League, το οποίο θα προβάλλει κάθε εβδομάδα μεγάλη σειρά από βίντεο υψηλής ανάλυσης για όλους τους αγώνες, previews, highlights, καλύτερες φάσεις, τα γκολ, τη μεγάλη ανασκόπηση κάθε αγωνιστικής ημέρας, αλλά και παρουσίαση των σημαντικότερων και θεαματικότερων γεγονότων σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

Ο Ντι Μαρία, ο Ρούνεϊ, ο Φαλκάο, ο Τζέραραντ, ο Μπαλοτέλι, ο Φάμπρεγκας, ο Ντρογκμπά, ο Ντιέγκο Κόστα, ο Αγκουέρο και όλοι οι άλλοι σούπερ σταρ της Barclays Premier League θα παίζουν καθημερινά και αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Gazzetta, σε βίντεο υψηλής ποιότητας και με... φλεγματική αγγλική περιγραφή κάθε σπουδαίας φάσης, κάθε γκολ και μάλιστα "on demand".

Tο Gazzetta.gr θα φιλοξενεί περίπου 40 βίντεο την εβδομάδα ή αν προτιμάτε, 2 ώρες χορταστικού περιεχομένου σε ποιότητα Full HD, αποτελώντας τη μοναδική διαθέσιμη επιλογή για όποιον θέλει να παρακολουθήσει "on demand", τα καλύτερα του συναρπαστικότερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Μετά το "FourFourTwo", το Gazzetta κάνει πράξη τη δέσμευση για το ποιοτικότερο δυνατό περιεχόμενο και σας παρουσιάζει την Barclays Premier League!

Σε λίγες μέρες, το ψηφιακό κανάλι του gazzetta θα είναι στον αέρα! Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαμβάνετε σε κορυφαία ποιότητα όλα τα video που αφορούν την Premier League στην ειδική gallery, πατώντας ΕΔΩ!

Let the Games BEGIN!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα