«Παγίδες» και αντιδράσεις στην Πρέμιερ (Vid)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Παγίδες» και αντιδράσεις στην Πρέμιερ (Vid)

bet365

Λίβερπουλ και Αρσεναλ χωρίς περιθώρια για απώλειες, αλλά σε έδρες... παγίδες. Με την πλάτη στον τοίχο ο Πάρντιου, το πιο... ανεπιθύμητο πρόσωπο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Ολη η δράση του Σαββάτου σε εικόνα!

Πέμπτη στροφή στην Πρέμιερ Λιγκ και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι. Πριν όμως τα μεγάλα «κανόνια», Αγουέρο, Ντιέγκο Κόστα αρχίσουν δράση, υπάρχουν οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις του Σαββάτου!

«Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν σαν μαζική υστερία. Έχει φτάσει πραγματικά σε ένα επίπεδο που το κάνει πολύ δύσκολο για τους παίκτες να αποδώσουν» τόνισε ο Αλαν Πάρντιου και το αλαλούμ συνεχίζεται στη Νιούκασλ. Ο κόσμος θέλει την άμεση αποχώρησή του και κόντρα στη Χαλ θα γίνει ακόμα ένα... συλλαλητήριο για την αποχώρηση του έμπειρου προπονητή. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο Γκουτιέρες αποκάλυψε πως στη μεγάλη του μάχη για την καταπολέμηση του καρκίνου, ο σύλλογος δεν ήταν στο πλευρό του, ενώ και ο Πάρντιου του ζητούσε να βρει ομάδα.

Η Αρσεναλ καλείται να ξεπεράσει την ήττα από τη Ντόρτμουντ και να σπάσει το αήττητο της Αστον Βίλα. Ο Βενγκέρ άλλαξε σύστημα, αλλά δεν είδε κάτι θετικό. Ο Αλσατός ελπίζει πως ο Γουίλσιρ θα συνεχίσει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι ο Οζίλ θα δώσει κάτι καλό στο γήπεδο. Οι «Χωριάτες» αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, αλλά εντός... Στο «Βίλα Παρκ» και με τον Πολ Λάμπερτ στον πάγκο τους έχουν κερδίσει 20 από τα 40 ματς που έχουν δώσει...

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η πρεμιέρα λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε εφιαλτική. Οι «κόκκινοι» μπήκαν με το δεξί και πλέον καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από την Αστον Βίλα. Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις είδε τον Βαλένσια την προηγούμενη εβδομάδα να ξεκινά βασικός και να κάνει μεγάλα πράγματα, ενώ Σακό και Σονγκ έδειξαν ικανοί για την υπέρβαση. Τα «Σφυριά» έχουν χάσει και τα δυο εντός έδρας ματς, ωστόσο ανεβάζουν ρυθμό, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και δείχνουν ικανοί να βάλουν πολύ δύσκολα στους «κόκκινους».

Ματσάρα στη Νότια Ουαλία και στο «Liberty», η Σουόνσι υποδέχεται τη Σαουθάμπτον και όλοι περιμένουν γκολ και θέαμα. Ο Γκάρι Μονκ και ο Ρόναλντ Κούμαν, με καθαρό ποδόσφαιρο κατοχής, γρήγορες εναλλαγές, πάθος έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και οι δυο ομάδες είναι ικανές για την υπέρβαση!

Αναλυτικά το πρόγραμμα (20/9)
ΚΠΡ – Στόουκ (14.45)
Αστον Βίλα – Αρσεναλ (17.00)
Μπέρνλι – Σάντερλαντ (17.00)
Νιούκασλ – Χαλ (17.00)
Σουόνσι – Σαουθάμπτον (17.00)
Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ (19.30)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα