Χωρίς Μπεν η Βέροια στο Φάληρο

Χωρίς Μπεν η Βέροια στο Φάληρο

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Μπεν η Βέροια στο Φάληρο

bet365

Ο Μπεν ήταν αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και τελικά έμεινε εκτός αποστολής της Βέροιας, που αναχώρησε για την Αθήνα.

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκλήρωσε η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» έκανε μία προπόνηση και με το πέρας αυτής ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την αποστολή. Από αυτή άφησε εκτός τελικά τον Μπεν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη.

Επίσης, εκτός έμειναν για τον ίδιο λόγο οι Καλί, Εσπάρθα, καθώς και οι ανέτοιμοι Βούκιτς, Μπαλάφας. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Χίναρντ, Καταλά, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Βάσκεθ, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Κάμπορα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η αποστολή του συλλόγου της Ημαθίας αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να φτάσει στην Αθήνα και στις 18:30 θα κάνει χαλάρωμα σε γήπεδο της Αττικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα