Ρομπέρτο: «Ήμασταν σίγουροι για τη νίκη»

Ρομπέρτο: «Ήμασταν σίγουροι για τη νίκη»

Gazzetta team
Ρομπέρτο: «Ήμασταν σίγουροι για τη νίκη»

bet365

Ο Ρομπέρτο μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σίγουροι για την νίκη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στην «As»

Αναλυτικά

-Γνωρίζεις ήδη στον Ομπλάκ από την Μπενφίκα...

«Ναι ήμασταν μαζί στην Λισαβόνα. Ξέρω ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Η Ατλέτικο καλύπτει αυτή τη θέση με τους δύο».

-Η νίκη επί της Ατλέτικο ήταν ζωτικής σημασίας για σας;

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε εναντίον της ισχυρότερης ομάδας του ομίλου. Το γεγονός ότι πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας την καθιστούν πολλή σημαντική».

-Περίμενες ότι θα πετυχαίνατε τρία γκολ με την Ατλέτικο;

«Ίσως να μην περίμενα ένα τέτοιο αποτέλεσμα ότι θα πάρουμε τη νίκη περυχαίνοντας τρία γκολ. Όμως ήμασταν σίγουροι για τη νίκη. Περιμέναμε ένα μικρότερο σκορ, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται εκπλήξεις και εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της Ατλέτικο».

-Ο Σιμεόνε είπε ότι έχετε το προβάδισμα πλέον μαζί με την Γιουβέντους για την πρόκριση...

«Ξέρουμε τη νοοτροπία της Ατλέτικο Μαδρίτης ότι θέλει να είναι αυτή η ομάδα που θα προκριθεί. Στο τέλος ίσως να είναι μπροστά. Η νίκη αυτή είναι σημαντική για μας. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι χρειάζεται για να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Μακάρι να τις περάσουμε και τις δύο. Θα ήταν ιδανικό, κυρίως επειδή ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην επόμενη φάση του Champions League».

Για την πίεση της Ατλέτικο όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού και τις καθοριστικές επεμβάσεις του σε αυτό το σημείο είπε: «Στο 2-1 η Ατλέτικο είχε μερικές καλές στιγμές και μας πίεσε περισσότερο σε αυτό το σημείο. Στο Champions League ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι πιο απαιτητικό».

Για την Ατλέτικο: « Όλα είναι υγιεινά σε αυτή την ομάδα. Με τους παίκτες της Ατλέτικο έχω εξαιρετική σχέση. Μπορείς να μιλήσεις μαζί τους και να λύσεις τα προβλήματά σου. Είναι πολυτέλεια να παίζεις εναντίον τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα