Δώνης: «Μπορούσαμε την ισοπαλία»

Gazzetta team
Δώνης: «Μπορούσαμε την ισοπαλία»

bet365

Στεναχωρημένος για την ήττα από τη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας ότι μπορούσε ο ΑΠΟΕΛ να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, αλλά επισήμανε ότι με τέτοιες εμφανίσεις κερδίζει τον σεβασμό.

«Είναι σημαντικό ότι λειτούργησε το πλάνο μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Και αυτή του Μαντούκα στο τέλος αλλά θεωρώ πως η μεγαλύτερη, ήταν αυτή νωρίτερα που βγήκαμε στην αντεπίθεση και αν ήταν λίγο καλύτερη η πάσα του Γκουστάβο μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι πίσω από την μπάλα. Πρέπει να εισαι συγκεντρωμένος, να βάλεις το σώμα σου και τη ψυχή σου. Θύμωσα αρκετά στη φάση του γκολ γιατί είμαστε μια ομάδα ψηλή που δουλεύουμε στις στατικές φάσεις και απέναντι στην Μπαρτσελόνα, βάσει του ότι είναι κοντή ομάδα, θα έπρεπε να αποφύγουμε αυτό το γκολ», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε για τη βοήθεια του κόσμου:

«Νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός. Εμείς παίρναμε βοήθεια από τον κόσμο, οι παίκτες έδιναν το έναυσμα στον κόσμο και σιγά σιγά δείχναμε όλοι ότι το πιστεύουμε και θέλουμε να το διεκδικήσουμε. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, μπορεί να είμαστε στεναχωρημένοι επειδή ίσως μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία αλλά είναι ένα μάθημα ότι η συγκέντρωση και το μυαλό μας είναι σημαντικά όπλα στο παιχνίδι».

Συνεχίζοντας είπε πως: «Νομίζω ότι το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε σεβασμό. Το κάθε παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό. Τώρα έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της πορείας μας στον όμιλο. Δεν μπορούμε να είμαστε σε τόσο αμυντικό πλάνο μέσα στην έδρα μας. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς την εξέλιξη.

Είπα πολλά πράγματα πριν από το παιχνίδι. Στην ομιλία πριν από τις τελευταίες τακτικές οδηγίες τους είπα ότι δεν μπορώ να συζητώ για το αν θα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα αλλά θέλω να σας δω να έχετε πίστη, να φτάσει ο καθένας στα όριά του και όταν θυμάστε μετά από χρόνια πως παίξατε με τη Μπαρτσελόνα να μην το θυμάστε ως κακή ανάμνηση αλλά ως καλή. Και μπράβο τους που το καταφέρανε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα