Κερδίζει πόντους με το... καλημέρα ο Μιλιβόγιεβιτς

Κερδίζει πόντους με το... καλημέρα ο Μιλιβόγιεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Κερδίζει πόντους με το... καλημέρα ο Μιλιβόγιεβιτς

bet365

Ο Μιλιβόγιεβιτς αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια του. Σε τέτοιο βαθμό που να εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς του το καλοκαίρι.

Πίσω από τον Μιλιβόγιεβιτς κρύβεται ένας άκρως πετυχημένος και γνωστός ατζέντης. Ο Κριστόφ Ενροτό, ένας άνθρωπος που είναι ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς και ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια. Ο ίδιος ο παίκτης φρόντισε από την πρώτη μέρα που ήρθε να στείλει το... μήνυμά του. Να δείξει το πόσο δεμένος είναι με τα ερυθρόλευκα, το πόσο του αρέσει ο κόσμος του Ολυμπιακού και πόσο τον γεμίζει το να παίζει στον πειραϊκό σύλλογο.

Ξεκαθάρισε δε ανοιχτά και σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ότι επιθυμεί να μείνει και του χρόνου στην Ελλάδα. Ο δανεισμός του από την Άντερλεχτ είναι μονοετούς διάρκειας με οψιόν στα 2.3 εκατ. ευρώ. Οι Βέλγοι θα συζητήσουν το καλοκαίρι το κατά πόσον θα συνεχίσει και του χρόνου στο Λιμάνι ο παίκτης ή όχι. Μπορεί και λίγο νωρίτερα όμως όχι πολύ πιο πριν. Όμως με βάση τα πρώτα δείγματα του Σέρβου μέσου οι πρωταθλητές Ελλάδας σκέφτονται να προχωρήσουν σε αγορά του. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που ήρθε με τις... ευλογίες του προπονητή και που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Κάτι που θα αποσαφηνιστεί οριστικά μέσα στο προσεχές διάστημα. Από την πλευρά των εκπροσώπων του παίκτη καθώς και από τον Ενροτό προκύπτει αυτήν την στιγμή πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό για τον ποδοσφαιριστή. Τονίζεται πως και ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον Μιλιβόγιεβιτς αλλά παράλληλα πως οι όποιες τελικές κουβέντες για την αγορά του θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα