Με Σίλντενφελντ κόντρα στη Ντιναμό

Gazzetta team
Με Σίλντενφελντ κόντρα στη Ντιναμό

bet365

Με Γκόρντον Σίλντενφελντ στην αποστολή, θα παραταχθεί κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας ο Παναθηναϊκός. Ατομικά προπονήθηκε και την Τετάρτη ο Κροάτης.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός, γυμνάστηκε και πάλι μόνος του την Τετάρτη, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης, δείχνοντας την θέλησή του να μη χάσει με τίποτα αυτό το ματς.

Στην 20μελή αποστολή επιστρέφει ο Πράνιτς που απουσίαζε από το ματς με την Καλλονή, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Μπεργκ, Ρισβάνης (προπονήθηκαν ατομικά) και Σπυρόπουλος που έκανε θεραπεία.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με οικογενειακό δίτερμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, και Πράνιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα