Μίτσελ σε παίκτες: «Ήταν μία δική σας νίκη»!

Μίτσελ σε παίκτες: «Ήταν μία δική σας νίκη»!

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ σε παίκτες: «Ήταν μία δική σας νίκη»!

bet365

Ο Μίτσελ αγκάλιασε όλους τους συνεργάτες του μετά το τέλος του ματς με Ατλέτικο, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με ένα κοριτσάκι και συνεχάρη θερμά τους παίκτες του. Τι είπε στα αποδυτήρια.

Ο Ισπανός προπονητής ήταν εκστασιασμένος μετά το 3-2 με την Ατλέτικο. Όσοι τον έβλεπαν και τον ζούσαν από κοντά στον Ολυμπιακό πρώτη φορά τον είδαν να πανηγυρίζει έτσι έξαλλα και στο γήπεδο αλλά και μετά στα αποδυτήρια. Μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης ο Μίτσελ αγκάλιασε όλους τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ. Ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Αγκάλιασε και όλα τα άλλα μέλη του ερυθρόλευκου τιμ.

Άκουγε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και τότε πέρασαν από το μυαλό του πολλά. Ακόμα και όλη η διαδρομή που έχει κάνει στον Ολυμπιακό από την μέρα που ήρθε μέχρι σήμερα. Ο ίδιος ήταν γεμάτος ευτυχία. Ακολούθως φωτογραφήθηκε αγκαλιά με ένα μικρό κοριτσάκι και ενώ στα αποδυτήρια έδινε παντού συγχαρητήρια. Απευθυνόμενος στους παίκτες στα αποδυτήρια τους μετέφερε πως «σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κάνατε πολλή και μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

Εσείς το πήρατε το παιχνίδι. Είναι μία δική σας νίκη! Να θυμάστε πως στο γήπεδο πάντα οι πρωταγωνιστές είστε εσείς. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει όμως να μείνουμε εδώ. Συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα». Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στις συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του, τους έλεγε πως δεν γίνεται όταν έχουν κάνει τόσο μεγάλη και καλή δουλειά οι παίκτες να... χρεώνεται ο προπονητής τη νίκη.

Και αυτό πάνω στην λογική πως εάν οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν εφαρμόσει όσα τους ζητούσε και όσα περίμενε από αυτούς ή δεν μπορούσαν να το κάνουν δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά και δεν θα είχε έρθει μία τόσο μεγάλη νίκη. Πιθανότατα βέβαια ο Μίτσελ θα πει περισσότερα στους παίκτες του από την Πέμπτη και μετά οπότε και αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις ενόψει Βέροιας, καθώς την Τετάρτη υπήρχε ρεπό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα