Μπενίτες: «Μεγάλο ματς με Ατλέτικο, δύσκολη η καθιέρωση...»

Μπενίτες: «Μεγάλο ματς με Ατλέτικο, δύσκολη η καθιέρωση...»

Δημήτρης Τομαράς
Μπενίτες: «Μεγάλο ματς με Ατλέτικο, δύσκολη η καθιέρωση...»

bet365

Ο Χόρχε Μπενίτες μίλησε για ένα μεγάλο ματς από τον Ολυμπιακό με την Ατλέτικο και τις δυσκολίες για να πετύχει ένας παίκτης με τον σύλλογο.

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Παραγουάη έκανε ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπενίτες. Ο νεαρός επιθετικός που έμεινε τελικώς εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Ατλέτικο τόνισε: «Είχα και εγώ την ελπίδα πως θα έπαιζα με την Ατλέτικο όμως ο προπονητής πήρε τις αποφάσεις του. Αυτά συμβαίνουν σε μία ομάδα και πρέπει πάντα να σέβεται τις επιλογές του τεχνικού σου. Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι βέβαια και θα ήθελα να αγωνιστώ.

Εγώ προερχόμουν από το ματς με τον ΟΦΗ όπου ένιωσα πως πήγα καλά. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο ματς με την Ατλέτικο και είμαστε όλοι χαρούμενοι στην ομάδα γι' αυτό». Για τον ίδιο και την συνέχεια είπε: «Είμαι καλά. Νιώθω καλά. Από την ημέρα που ήρθα εδώ δουλεύω πολύ σκληρά. Η πρόκληση είναι μεγάλη, ο ανταγωνισμός στην επίθεση ισχυρός και το να καθιερωθείς σε μία τέτοια ομάδα ιδιαίτερα δύσκολο.

Η φυσική μου κατάσταση είναι καλή. Το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες μου εξαιρετικοί και ο προπονητής είναι ευχαριστημένος με την δουλειά και την προσπάθεια που κάνω». Παράλληλα αποκάλυψε πως «έχω ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών. Κάνω εντατικά μαθήματα για να φτάσω γρήγορα στο επίπεδο που θέλω. Τα ελληνικά είναι δύσκολη και πολύπλοκη γλώσσα όμως έχω την διάθεση και την θέληση που απαιτείται και θα προσπαθήσω να μάθω και ελληνικά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα