Συναντήσεις με Φέλερ και Βιέιρα!

Συναντήσεις με Φέλερ και Βιέιρα!

Νίκος Αθανασίου
Συναντήσεις με Φέλερ και Βιέιρα!

bet365

Ο Τάκης Φύσσας συνεχίζει τις επαφές του με κλαμπ του εξωτερικού και το επόμενο διάστημα θα έχει δια ζώσης συνομιλίες με τον Ρούντι Φέλερ της Λεβερκούζεν, στελέχη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον πρόεδρο της Μπενφίκα!

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Φύσσας έβαλε ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων του, την επιστροφή του... Panathinaikos σε όλα τα επίπεδα. Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, σε επίπεδο πρεστίζ, διεθνών σχέσεων και τεχνογνωσίας. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» έκανε την αρχή στο πλαίσιο του φιλικού με την Βιτορούλ του Γκιόρκγι Χάτζι και όλο αυτό το διάστημα κινείται αθόρυβα, έχοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα επαφές με κλαμπ του εξωτερικού. Το επόμενο διάστημα, μάλιστα, αναμένεται να έχει κατ'ιδίαν συζητήσεις με σπουδαίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έχουν νευραλγικές θέσεις στους συλλόγους τους.

Πρώτος σταθμός του Φύσσα θα είναι η Γερμανία. Μια χώρα που την τελευταία δεκαετία αποτέλεσε παράδειγμα ανάπτυξης και εξέλιξης εθνικού ποδοσφαίρου. Έκει θα έχει συνάντηση με τον σπουδαίο Ρούντι Φέλερ. Ο Φέλερ είναι διευθυντής ποδοσφαίρου στην Λεβερκούζεν και μία από τις σημαντικότερες μορφές του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια υπάρχει ραντεβού με τους ιθύνοντες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενώ στην ατζέντα του Φύσσα υπάρχει και συνάντηση με ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου. Από κει και πέρα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ στην Λισσαβώνα, ο νούμερο 2 της «πράσινης» ΠΑΕ θα μιλήσει δια ζώσης με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα. Μιας ομάδας που γνωρίζει άριστα, καθώς κατά το παρελθόν φόρεσε την φανέλα των «αετών» και διατηρεί μέχρι και σήμερα εξαιρετικές σχέσεις. Με αυτές τις πρώτες συναντήσεις, ο Φύσσας θέλει να ανοίξει ποδοσφαιρικούς ορίζοντες στο κλαμπ, είτε αυτοί αφορούν σε τεχνογνωσία είτε σε ποδοσφαιριστές και να ξαναβάλει... δυνατά τον Παναθηναϊκό στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα