Ανακοίνωσε τον Βασιλείου ο Παναιτωλικός

Γιώργος Βροντάκης
Ανακοίνωσε τον Βασιλείου ο Παναιτωλικός

bet365

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Στέλιος Βασιλείου, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του Παναιτωλικού:

Ο 24χρονος επιθετικός που δικαιώθηκε στην προσφυγή του, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε πριν από λίγο στον Παναιτωλικό.Το δικαστήριο μιας και έχουν τελειώσει οι μεταγραφές θα δώσει μια παράταση στον παίκτη και έτσι θα μπορέσει να αγωνιστεί από τώρα στον Παναιτωλικό.

Σήμερα θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα και η ΠΑΕ θα «τρέξει» για να προλάβει να βγάλει το δελτίο του μέχρι την Δευτέρα ώστε να είναι στην διάθεση του Μάκη Χάβου για την δύσκολη αναμέτρηση ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι από σήμερα ο Στέλιος Βασιλείου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με την ομάδας μας και το απόγευμα θα πάρει μέρος στην προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα