«Ήταν εξαιρετικά στημένος ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Ήταν εξαιρετικά στημένος ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ηλίας Πουρσανίδης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός δεν πάτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ήταν εξαιρετικά στημένος.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:
«Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ακόμη πιο έμπειρος και παίρνει συνεχώς εμπειρίες. Μετά τις περσινές εμφανίσεις ο Μίτσελ διαχειρίστηκε ιδανικά και τις δυνάμεις των παικτών του. Η ομάδα είναι πιο έμπειρη και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη.

«Ήταν εξαιρετικά στημένος ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι πάτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός και ρέντα αλλά και έτσι όπως ήταν στημένος τον βοήθησε η τύχη και πήρε τη νίκη. Ήταν μια τεράστια προσπάθεια από όλους. Ήταν υπερπροσπάθεια από όλους. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο σε άλλα ματς αλλά δεν είχε κερδίσει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ μυαλωμένα. Δεν πετούσε την μπάλα απλώς για να φύγει, αλλά τις περισσότερες φορές πήγαινε στον Τσόρι.

Ο Μίτσελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει από την αρχή ομάδες. Και ο Ολυμπιακός και η Ατλέτικο είναι ομάδες προπονητών. Δεν θέλω να πω ότι η Ατλέτικο δεν έχει παίκτες ονόματα αλλά ο Σιμεόνε είναι ο πρωταγωνιστής της. Με εντυπωσίασε ο Μιλιβόγεβιτς. Ήταν σαν να βλέπω τον Σάμαρη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα