Μέρα απολογιών για τον τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού

Gazzetta team
Μέρα απολογιών για τον τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού

bet365

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα (17/9) οι τρεις κατηγορούμενοι για τον σοβαρό τραυματισμό του φίλαθλου του Εθνικού, προκειμένου να απολογηθούν.

Ο 22χρονος, ο 27χρονος και ο 24χρονος πέρασαν τη Δευτέρα το κατώφλι του εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα. Σε βάρος τους υπάρχουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε χώρο γηπέδου.

Όπως αποκαλύπτεται, οι οπαδοί του Ηροδότου που προκάλεσαν τα επεισόδια δεν ήταν πολλοί, ενώ υπήρξε μεγάλη μερίδα φιλάθλων της Αλικαρνασού που προσπάθησε να σταματήσει τα επεισόδια προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού, σύμφωνα με τους γιατρούς του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στο οποίο και νοσηλεύεται ο 46χρονος, δεν προκύπτει ότι προκλήθηκε ανεύρισμα, το οποίο να προκάλεσε το εκτεταμμένο αιμάτωμα.

Μάλιστα, μαρτυρία οπαδού του Εθνικού, ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο κατά τη στιγμή του τραυματισμού, αναφέρει ότι μερίδα φιλάθλων του Ηροδότου, χτυπούσαν απρόκλητα τους οπαδούς του Εθνικού, οι οποίοι έφυγαν στο σύνολό τους με τραυματισμούς.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα