Το... αλλάζει με Ντιναμό ο Αναστασίου

Το... αλλάζει με Ντιναμό ο Αναστασίου

Gazzetta team
Το... αλλάζει με Ντιναμό ο Αναστασίου

bet365

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας, σε σχέση με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλονή.

Τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι «πράσινοι» στη Μυτιλήνη κι αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα θετικό απέναντι στην Καλλονή. Παρά την άσχημη εικόνα της ομάδας του, ο Γιάννης Αναστασίου δεν δείχνει να απογοητεύεται πάντως, παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για το παιχνίδι της Πέμπτης με τους Ρώσους, ενώ διαφορετικό θα είναι και το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος ακόμα και για πέντε νέα πρόσωπα, αφού σε σχέση με το κυριακάτικο παιχνίδι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Λαγός, Πράνιτς, Καρέλης, Ντίνας και Τριανταφυλλόπουλος κι αντίστοιχα πρόκειται να μείνουν στον πάγκο οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Μπούι, αλλά κι ένας εκ των Ατζαγκούν ή Πέτριτς όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σε περίπτωση που προτιμηθεί τελικά ο Κροάτης, τότε οι Καρέλης και Ντίνας είναι αυτοί που θα αγωνιστούν από πίσω του, ενώ εφόσον αγωνιστεί ο Ατζαγκούν, θα παίξει μαζί με τον Ντίνα πίσω από τον Καρέλη επιθετικό. Αυτό σημαίνει ότι ο Αναστασίου αφήνει παράλληλα το 4-4-2 και θα προτιμήσει πιθανότατα το 4-2-3-1, όπως δηλαδή απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης ή το 4-1-4-1.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα