Σιμεόνε: «Προβάδισμα πρόκρισης για τον δυνατό και αποτελεσματικό Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Σιμεόνε: «Προβάδισμα πρόκρισης για τον δυνατό και αποτελεσματικό Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ντιέγο Σιμεόνε αναγνώρισε την αξία του Ολυμπιακού και την αποτελεσματικότητα που είχε στο παιχνίδι.

Ο Σιμεόνε είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον τερματοφύλακα και το ρίσκο με τον Όμπλακ: Όχι δεν το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Παίζουμε 2 ματς μέσα στην εβδομάδα. Είχαμε 6 μήνες να παίξουμε τόσα παιχνίδια. Όχι δεν είχε τόσο ρίσκο. Από εκεί και πέρα βλέπω τα ματς χωριστά. Θα κρίνω κάθε φορά το τι θα κάνω.

Το Β' μέρος και το ξεκίνημα της Ατλέτικο και κατά πόσο βοήθησαν οι αλλαγές: Δεν συμφωνώ με αυτό. Η Ατλέτικο είχε ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και δυνατός και πήρε ένα αποτέλεσμα που τον βοήθησει για την συνέχεια.

Το τι έκανε τόσο καλά ο Ολυμπιακός και τι δεν έκανε καλά η ομάδα του στο παιχνίδι: Εκείνο που έκρινε το ματς ήταν η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός την είχε πιο πολύ. Εμείς όχι τόσο.

Το ότι έβαλε 2 γκολ και όμως έχασε το ματς: Φυσικά αφού η αντίπαλη ομάδα έβαλε τρία γκολ. Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο το ματς. Το σκορ αυτό τον φέρνει σε θέση ισχύος. Του δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Εμείς έχουμε την Γιουβέντους. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που κέρδισε στην πρεμιέρα του και μία ομάδα όπως η Ατλέτικο.

Το γεγονός πως δέχεται τρία γκολ και ενώ βάζει δύο: Είναι προφανώς κάτι πολύ αρνητικό. Το καλό είναι πως βάλαμε 2 γκολ και αυτό μπορεί να βοηθήσει στο γκολ άβερειτζ. Το ματς χάθηκε σε συγκεκριμένες φάσεις. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έδειξε συνοχή και ικανότητα. Όταν είσαι πίσω στο σκορ και συνέχεια στην διαδικασία του πως να αντιδράσεις δεν είναι κάτι καθόλου καλό. Πρέπει να δούμε το πως θα βελτιωθούμε.

Τις αλλαγές της Ατλέτικο και τον Γκριεζμάν: Ο Τσέρτσι έπαιξε μόνο 20 λεπτά αλλά έδειξε κυρίως στο 2ο γκολ μας τον ρόλο του. Παίζει πολύ καλά. Είναι ακόμα στο στάδιο προσαρμογής. Παίζει και στο κέντρο και στα άκρα. Για τον Γκριεζμάν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έβαλε γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις και συνεχίζει να αναπτύσσεται ως παίκτης. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό.

Το κατά πόσον αυτό το αποτέλεσμα καθορίζει το γκρούπ και το εάν το ματς με Γιουβέντους είναι τελικός: Προφανώς όσοι κέρδισαν έχουν το προβάδισμα. Θέλει προσοχή. Πρέπει να καθορίσουμε πολύ καλά τα βήματά μας στο μέλλον. Δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε. Υπάρχει ακόμα δρόμος. Όμως όταν κερδίζεις στην έδρα σου στο πρώτο ματς έχεις πολλές πιθανότητες για την πρόκριση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα