Καρκίνο ο Γκουτιέρες της Νιούκαστλ!

Καρκίνο ο Γκουτιέρες της Νιούκαστλ!

Γιώργος Φραδελάκης
Καρκίνο ο Γκουτιέρες της Νιούκαστλ!

bet365

Σοκ με τον Γιόνας Γκουτιέρες στη Νιούκαστλ, που αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο στους όρχεις!

Την σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο θα κληθεί να δώσει το επόμενο διάστημα ο άσος της αγγλικής ομάδας. Ο Γιόνας Γκουτιέρεζ αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης ότι έχει χτυπηθεί από καρκίνο στους όρχεις, λέγοντας ότι έβαλε τα κλάματα όταν το έμαθε.

«Όταν μου επιβεβαίωσαν ότι είχα καρκίνο, πήγα σπίτι κι έκλαιγα. Αυτός είναι ο πιο δύσκολος αγώνας που καλούμαι να δώσω», ανέφερε ο Αργεντινός εξτρέμ.

Ο Γκουτιέρες πάντως το κράτησε για μήνες μυστικό, εξ ου και είχε λείψει από την προετοιμασία, ενώ συνεχίζοντας σημείωσε πως: «Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά. Αυτό που μετράει είναι η υγεία και θα πρέπει να αρχίσω χημειοθεραπείες. Ήταν σκληρό να βλέπω να μου πέφτουν τα μαλλιά. Δεν ήθελα να τα κόψω. Η καταπολέμηση του καρκίνου κάνει τα υπόλοιπα προβλήματα ασήμαντα. Αποφάσισα να αποκαλύψω το πρόβλημα μου, γιατί ίσως βοηθήσω έτσι κι άλλα άτομα που πάσχουν από καρκίνο».

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Νιούκαστλ γνωρίζουν εδώ κι έναν χρόνο την ασθένεια του Αργεντινού, αλλά το κράτησαν σαν... επτασφράγιστο μυστικό, με τον παίκτη να προσθέτει ότι: «Έβγαλα τον αριστερό όρχι, επέστρεψα στην Αγγλία, αλλά η Νιούκαστλ μου είπε να ξαναφύγω». Ο Γκουτιέρες θα συνεχίσει πλέον τη θεραπεία του σε κλινική της Αργεντινής.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα