Premier League: Η 11άδα της αγωνιστικής! (vid)

Gazzetta team
Premier League: Η 11άδα της αγωνιστικής! (vid)

bet365

Η 4η αγωνιστική της Premier League προσέφερε πλούσιο θέαμα και μπορείτε να δείτε στο gazzetta.gr μέσω video ποια είναι η καλύτερη 11άδα της εβδομάδας που πέρασε.

Το γκολ και το θέαμα συνεχίστηκε και στην 4η αγωνιστική της Premier League με τις Αστον Βίλα και Έβερτον να φεύγουν με μεγάλα διπλά (από Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ), ενώ εμφατικές εντός έδρας νίκες πέτυχαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-0 με ΚΠΡ), Σαουθάμπτον (4-0 με Νιούκαστλ) και Τσέλσι (4-2 τη Σουόνσι).

Το ματς της αγωνιστικής έγινε στο Λονδίνο με τις Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι να έρχονται ισόπαλες με 2-2. Ποιοι, όμως, ήταν οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου; Διαβάστε παρακάτω και δείτε το video...

Η καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής στην Premier League

Τερματοφύλακας: Ζουλιάν Σπερόνι (Κρίσταλ Πάλας)
Αμυντικός: Πολ Κοντσέσκι (Λέστερ)
Αμυντικός: Φιλίπ Σεντέρος (Αστον Βίλα)
Αμυντικός: Λέιτον Μπάινς (Εβερτον)
Μέσος: Τζακ Κορκ (Σαουθάμπτον)
Μέσος: Τζακ Γουίλσιρ (Αρσεναλ)
Μέσος: Σεσκ Φάμπρεγας (Τσέλσι)
Μέσος: Ανχελ Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουν.)
Επιθετικός: Γκρατζιάνο Πελέ (Σαουθάμπτον)
Επιθετικός: Ρομέλου Λουκάκου (Εβερτον)
Επιθετικός: Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι)

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας της Κρίσταλ Πάλας, Ζουλιάν Σπερόνι έκανε σωτήριες επεμβάσεις με πιο χαρακτηριστική το πέναλτι που αποσόβησε και κράτησε το 0-0 για την ομάδα του στο εντός έδρας ματς με την Μπέρνλι.

Ο Πολ Κοντσέσκι ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Λέστερ στο διπλό επί της Στόουκ, αφού ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα και έβγαλε την ασίστ για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Φιλίπ Σεντέρος ήταν ο βράχος της Αστον Βίλα στο «Άνφιλντ» με τους χωριάτες να φεύγουν με τη νίκη από την έδρα της Λίβερπουλ.

Για άλλη μια αγωνιστική, ο Λέιτον Μπάινς τα έκανε όλα στην αναμέτρηση της Έβερτον με την Γουέστ Μπρομ, δίνοντας και μια ασίστ στο 0-2 επί της Γουέστ Μπρομ.

Ο Τζακ Κορκ σκόραρε στο 4-0 της Σαουθάμπτον επί της Νιούκαστλ και βρέθηκε στην καλύτερη 11άδα της Premier League, όπως και ο συμπαίκτης του Γκρατζιάνο Πελέ. Ο Ιταλός φορ πέτυχε δυο τέρματα!

Ο μέσος της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο 2-2 του «Εμιρέιτς» με τη Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται στην 11άδα της εβδομάδας.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας μοίρασε άλλες δύο ασίστ με τη φανέλα της Τσέλσι και έγραψε ιστορία στο ματς κόντρα στη Σουόνσι, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει δώσει ασίστ σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Ανχελ Ντι Μαρία πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανοίγοντας το σκορ στο 4-0 επί της ΚΠΡ, ενώ έδωσε και μια ασίστ.

Στην επιθετική τριάδα της καλύτερης 11άδας, εκτός από τον Πελέ βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου που σκόραρε απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, αλλά και ο Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός φορ της Τσέλσι σημείωσε χατ τρικ και έφτασε τα 7 γκολ στην Premier League!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα