Κολοβός: «Στον Πανιώνιο είμαστε οικογένεια»

Θοδωρής Βασίλης
Κολοβός: «Στον Πανιώνιο είμαστε οικογένεια»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός επέστρεψε στον Πανιώνιο και ο ίδιος μέσω του gazzetta.gr δίνει το σύνθημα για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος παρά τις πολλές αλλαγές το καλοκαίρι και το χτίσιμο από την αρχή, έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στο gazzetta.gr για το νέο ξεκίνημα του Ιστορικού, τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές. Καλύτερο ξεκίνημα η ομάδα δεν θα μπορούσε να περιμένει έτσι;

«Σίγουρα η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την βαθμολογική μας συγκομοιδή έως τώρα, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η φετινή σεζόν είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες. Το καλοκαίρι αποχώρησαν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές και στην θέση τους ήρθαν νέα παιδιά χωρίς εμπειρία στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό πιστεύεις σας φόβισε λίγο για το τι μπορεί να πετύχει ο Πανιωνιος πρωτάθλημα;

«Πράγματι έχει αλλάξει πολύ η ομάδα. Όλα τα παιδιά όμως θα πάρουν σιγά σιγά εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Πάντως, θέλει υπομονή από όλους. Και να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα παρουσιάσει στη συνέχεια ώραια πράγματα και δεν θα ανησυχήσει με το θέμα της παραμονής».

Η εικόνα που δειχνει η ομάδα μέχρι στιγμής ειναι εξαιρετική, ακομα και στην ηττα απο τον Πανθηναϊκό ο Πανιώνιος μπορούσε να είχε φύγει απο την Λεωφορο με βαθμό ή βαθμους. Που οφείλεται αυτη η εικονα της ομάδας;

«Νομίζω ο προπονητής μας και η φιλοσοφία του με το στρωτό κι επιθετικό ποδόσφαιρο έχουν βοηθήσει την ομάδα να έχει σε πολλά ματς το πάνω χέρι».

Εκτός από μικρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές στον Πανιώνιο αγωνίζεται κι ένας ποδοσφαιριστής που κοσμεί με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Η παρουσία του τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου πόσο βοηθάει την ομάδα;

«Είναι μεγάλος παίκτης. Βοηθάει από τον πιο ασήμαντο μέχρι τον πιο σημαντικό, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο κι έξω από αυτό, Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα μάθουμε από αυτόν».

Εσύ προσωπικά όταν ολοκληρώθηκε ο δανεισμός σου δήλωσες ότι επιστρέφεις στην οικογένειά σου. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, είστε σαν μια οικογένεια και υπάρχει καλό κλίμα.

«Ναι αυτό πιστεύω και το σίγουρο είναι ότι έτσι είναι τα πράγματα για μένα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό βοηθάει την ομάδα ναι βγαίνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Τι να περιμενει ο Πανιώνιος και ο κόσμος του απο τον Δημήτρη Κολοβό;

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά τους φιλάθλους θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείχνουν».

Έχοντας μια πρώτη εικόνα απο το πρωτάθλημα που πιστεύεις οτι μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος;

«Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλά με το ποδόσφαιρο που παίζει. Βέβαια, όλα εξαρτώνται μέσα στο γήπεδο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μία καλή σεζόν».

Προπονητής στον σύλλογο είναι ο Δημήτρης Τερεζόπουλος που κάνει ντεμπούτο στα μεγάλα σαλόνια και δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Είναι πολύ καλός προπονητής κάτι που το έχει δείξει και από τα πρώτα παιχνίδια. Είναι χαρά μου που δουλεύω μαζί του».

Τέλος, ο κόσμος δείχνει ζεστός και βρίσκεται δίπλα στην ομαδα στη νέα προσπάθεια που γίνεται. Έχεις να του στείλεις ένα μήνυμα;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τους ευχαριστούμε πολύ, και θέλουμε να είναι συνέχεια κοντά μας γιατί τους χρειαζόμαστε σε αυτή την δύσκολη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα