Οι παρεμβάσεις του Πανόπουλου «χάλασαν» τον Τσιώλη

Gazzetta team
Οι παρεμβάσεις του Πανόπουλου «χάλασαν» τον Τσιώλη

bet365

Στη συνέντευξή του στο gazzetta ο Σάκης Τσιώλης έκανε λόγο για διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση, ακολούθησε αιχμηρή ανακοίνωση της Ξάνθης και η αφορμή όπως φαίνεται για το διαζύγιο ήταν η επικοινωνία με τον Πανόπουλο μετά το 2-2 στα Γιάννινα.

H ακριτική ομάδα απάντησε με άκρως αιχμηρή ανακοίνωση σε όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στο gazzetta περί διαφορά φιλοσοφίας, καλώντας τον να μιλήσει ανοιχτά, για τους λόγους που χώρισαν τους δρόμους τους οι δύο πλευρές.

Η... σταγόνα πάντως που φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Τσιώλης με τον Χρήστο Πανόπουλο έπειτα το 2-2 στους “Ζωσιμάδες”, όπως αναφέρει το «Goal». Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης φέρεται να εμφανίστηκε ενοχλημένος για κάποιες επιλογές του προπονητή, εκείνος δεν... χώνεψε τις υποδείξεις κι έτσι αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα