Επαφές Αλαφούζου με ΣΥΡΙΖΑ

Επαφές Αλαφούζου με ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Επαφές Αλαφούζου με ΣΥΡΙΖΑ

bet365

Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το κονδύλι για τη Λεωφόρο, η υπόθεση περνάει από τα χέρια της Περιφέρειας. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πιθανώς να υπάρξουν και με τη Ρένα Δούρου.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι «πράσινοι» θα λάβουν το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση της ιστορικής τους έδρας, το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε η διαρροή για την εισήγηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε παράνομη τη διάθεση των χρημάτων για το δημόσιο συμφέρον.

Κομβικό πάντως ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα διαδραματίσει η Περιφέρεια Αττικής, που είναι κι αυτή η οποία θα διέθετε τα ποσά για συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να υπάρξει συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, από τη στιγμή που όπως αναφέρει η «Live Sport» είναι ούτως ή άλλως συχνές οι επαφές του προέδρου του Τριφυλλιού με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα