Γκολ ο Σκόκο, νίκησε η Νιούελς (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Γκολ ο Σκόκο, νίκησε η Νιούελς (vid)

bet365

Ο Σκόκο... ξύπνησε, ήταν από τους καλύτερους της μέτριας Νιούελς και με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 85', της χάρισε τη νίκη κόντρα στην Ολίμπο με το πρώτο φετινό του γκολ.

Έφτυσε... αίμα το συγκρότημα του Ράγκιο, αλλά παρά την προβληματική εμφάνισή της, κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίτο τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και να ανέβει στη βαθμολογία του Inicial. Ο Ινάσιο Σκόκο έψαχνε εδώ και καιρό ένα καλό παιχνίδι με την επιστροφή του στην Νιούελς φέτος το καλοκαίρι και τελικά το βρήκε, παίρνοντας την ομάδα στην πλάτη του.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού στο 85' ανατράπηκε από τον αντίπαλό του (περισσότερο... κέρδισε το πέναλτι), ανέλαβε ο ίδιος την εσχάτη των ποινών και δεν αστόχησε από τα 11 μέτρα, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ, που ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στη Νιούελς (1-0).

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα