Εϊμπάρ - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-1

Gazzetta team
Εϊμπάρ - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-1

bet365

Η Ντεπορτίβο έφτασε στην πρώτη της νίκη, καθώς επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Εϊμπάρ.

Κακό παιχνίδι στο «Ιπουρούα», όπου η Ντεπορτίβο επιβλήθηκε 1-0 της Εϊμπάρ και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα. Στο 13’ ο Χουανφράν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Πόστιγκα βρήκε την μπάλα και εκείνη κατέληξε στον Ντομίνγκεθ, που από κοντά έκανε το 0-1.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το 20’, όμως να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το ημίχρονο, μόλις μία προσπάθεια ήταν εντός εστίας και εκείνη ήταν το γκολ των φιλοξενούμενων… Οι Βάσκοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές του Γκαριτάνο βοήθησαν και στο 48’ ο Νιέτο έκανε την πρώτη τελική της Εϊμπάρ εντός εστίας, όμως είδε τον Λουξ να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.

Ο νεοεισελθών Ισπανός απείλησε ξανά στο 48’, όμως μέχρι εκεί. Οι παίκτες του Βίκτορ Φερνάντεθ κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, χωρίς να απειλήσουν και να απειληθούν ιδιαίτερα, για να ξεκολλήσουν από την τελευταία 3άδα και να πιάσουν την Εϊμπάρ στους 3 βαθμούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα