Χριστόπουλος: «Η πρώτη νίκη πάντα είναι γλυκιά»

Νίκος Τσιώκος
Χριστόπουλος: «Η πρώτη νίκη πάντα είναι γλυκιά»

bet365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε πως η πρώτη νίκη πάντα είναι πιο γλυκιά και ότι η εμφάνιση και όχι η αλλαγή συστήματος οδήγησε στο «τρίποντο».

Στους ποδοσφαιριστές του αφιέρωσε τη νίκη ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε πως πάντα η πρώτη νίκη είναι πιο γλυκιά, καθώς και ότι η εμφάνιση της ομάδας του ήταν αυτή που οδήγησε τους Χανιώτες στους πρώτους βαθμούς της σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη γιατί πάντα η πρώτη νίκη είναι γλυκιά, αλλά και γιατί κάναμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους μ' εμάς.

Αυτή η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έδωσαν όλη την ενέργεια και κατάφεραν με την καρδιά τους και την ποιότητά τους να κάνουν ένα σημαντικό διπλό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Νιώθω όμορφα που βρίσκομαι σε αυτήν την αίθουσα γιατί πριν από δύο χρόνια το πρώτο μου παιχνίδι ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το αν έκρινε το ματς τα δύο γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο: «Πετύχαμε δύο γκολ στο ξεκίνημα των ημιχρόνων. Μας δόθηκε η δυνατότητα να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Τελικά σήμερα καταφέραμε να μετατρέψουμε την καλή μας εμφάνιση και σε νίκη».

Για την αλλαγή του συστήματος: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως και ο κάθε αντίπαλος. Δεν νομίζω ότι ήταν ο σχηματισμός που μας οδήγησε στη νίκη, αλλά η εμφάνιση μας. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και όλα τα παιδιά έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια.

Εμείς έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Άλλοι είναι καλύτεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι σε άλλα. Εμείς δουλεύαμε σκληρά και ξέραμε ότι θα βγει στο γήπεδο η σκληρή δουλειά που κάνουμε».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα του Εργοτέλη: «Κι εμείς βγάλαμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο, οπότε ο Εργοτέλης δυσκολεύτηκε πολύ. Βελτίωσε πολύ την εικόνα του σε σχέση με το φιλικό που δώσαμε στα Χανιά.

Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά σε αντίθεση με τα αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση με τον Παύλο. Εμείς δεν αφήσαμε τον Εργοτέλη να μας απειλήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα