Σίλντενφελντ: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό για νέο τριετές συμβόλαιο»

Σίλντενφελντ: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό για νέο τριετές συμβόλαιο»

Gazzetta team
Σίλντενφελντ: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό για νέο τριετές συμβόλαιο»

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για τη μη κλήση του στην Εθνική Κροατίας και τόνισε πως είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για νέο τριετές συμβόλαιο.

Έκπληκτος έμεινε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ από το γεγονός πως ο Νίκο Κόβατς τον άφησε εκτός αποστολής της Κροατίας για τα παιχνίδι με Μάλτα και Κύπρο. Ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού, μίλησε σε Κροατική ιστοσελίδα τόσο για την απόφαση του προπονητή του, όσο και για το μέλλον του....

Μάλιστα, αποκάλυψε πως είναι ήδη σε συζητήσεις με το «τριφύλλι» για την υπογραφή νέου τριετές συμβολαίου.

Αρχικά τόνισε στην ιστοσελίδα jutarnji.hr για τη μη κλήση του στην Εθνική: «Είμαι έκπληκτος επειδή δεν κλήθηκα στην Εθνική ομάδα και νιώθω μεγάλη έκπληξη γιατί ο προπονητής δεν επικοινώνησε μαζί μου για να με ενημερώσει. Πέρασα πολλά χρόνια στην Εθνική ομάδα, πήρα μέρος σε μεγάλα τουρνουά όπως το Euro και το Μουντιάλ, οπότε θα ήταν ωραίο να μου μιλήσει ο προπονητής και να μου έλεγε κάτι. Αυτό μόνο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός πως είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας και τις συζητήσεις που έχει με τον σύλλογο για την υπογραφή συμβολαίου. «Εννοείται πως ο προπονητής έχει το δικαίωμα να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειάζεται. Δεν είμαι θυμωμένος ή απογοητευμένος. Κανένας δεν έχει τη δικαιοδοσία να κάνει υποδείξεις στον προπονητή. Αλλά εγώ αισθάνθηκα έκπληκτος για δύο λόγους. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο προπονητής μου μίλησε και εκθείασε τον επαγγελματισμό μου.

Ο άλλος λόγος είναι ότι παίζω βασικός στον Παναθηναϊκό και πραγματοποιώ μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα μου. Η διοίκηση θέλει να υπογράψω νέο τριετές συμβόλαιο και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αισθάνομαι εξαιρετικά, όλα πηγαίνουν κατ' ευχή. Για αυτό ένιωσα έκπληξη όταν έμαθα ότι δεν κλήθηκα για τα παιχνίδια με την Κύπρο και τη Μάλτα», ήταν τα λόγια του.

Τέλος μίλησε τόοσο για το παιχνίδι με την Καλλονή, όσο και για την συνέχειά του στην Εθνική ομάδα μετά από αυτή την εξέλιξη...

«Ελπίζω ότι δεν θα θεωρήσει κανείς τα λεγόμενα μου ως πίεση ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε θέλω να πιέσω. Δεν παραπονιέμαι, ούτε κατηγορώ κανένα, ούτε σκέφτομαι αρνητικά για κάποιον, απλώς αναφέρω την έκπληξη μου για το κόψιμο μου από την Εθνική ομάδα μετά από εφτά χρόνια, ενώ βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση.

Έπαιξα 90 λεπτά στα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League, με τη Μίντιλαντ για το Europa League και δύο ματς στο πρωτάθλημα με το Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο. Έξι παιχνίδια, σε όλα ήμουν πολύ καλός. Λοιπόν, δεν ξέρω τι άλλο να πω για το θέμα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και τώρα περιμένουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Στον όμιλο είμαστε με την Αϊντχόβεν, την Ντινάμο Μόσχας και την Εστορίλ.

Δεν ξέρω τι να περιμένω, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι πάντα διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα. Εάν ο προπονητής με χρειάζεται, θα με καλέσει. Εάν δεν με χρειάζεται, δεν θα με καλέσει. Δεν υπάρχει λόγος να ξεχάσω την ομάδα, θα παίζω καλά και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον προπονητή. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα