Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκα στις υποδομές της Super League

Gazzetta team
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκα στις υποδομές της Super League

bet365

Η Σουπερ Λίγκα με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Ανδρέα Νίκα και γνωστοποιεί πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων υποδοχής της επόμενης αγωνιστικής.

Ανακοίνωσε με την οποία δίνει συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου 19χρονου ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας που έχασε τη ζωή του την Κυριακή σε τροχαίο, εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα. Η διοργανώτρια αρχή, γνωστοποιεί επίσης πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στην επόμενη αγωνιστική των πρωταθλημάτων υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στους οικείους, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ Α.Ο.Κ., για τον αδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα του νεαρού αθλητή της ομάδας Ανδρέα-Θεόδωρου Νίκα. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα