Ντι Μαρία - Μπέιλ: Η μάχη της καρδιάς (pics)

Gazzetta team
Ντι Μαρία - Μπέιλ: Η μάχη της καρδιάς (pics)

bet365

Μάθετε ποιος ξεκίνησε και ποιός ακολούθησε, μεταξύ Ντι Μαρί και Μπέιλ, τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό με την καρδιά.

Και οι δύο έχουν έρωτα με τα δίχτυα και φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνετε. Ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός με την καρδιά, του Άνχελ Ντι Μαρία και του Γκάρεθ Μπέιλ έχει συνδεθεί και με τους δύο αστέρες, οπότε ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιός το ξεκίνησε και ποιός ήταν αυτός που ακολούθησε.

Ο Ντι Μαρία σκόραρε χθες, το πρώτο του Αγγλικό τέρμα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πανηγύρισε με τον γνωστό του τρόπο. Σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει βέβαια. Ο πανηγυρισμός αυτός χαρακτηρίζει τον Αργεντίνο άσο.

Για να βρούμε τη πρώτη φορά που τον χρησιμοποίησε πάμε στο 2009 όταν ακόμα έπαιζε στην Πορτογαλία και στην Μπενφίκα. Τότε, σκόραρε εναντίον της ΑΕΚ και με αυτό τον πανηγυρισμό δηλώνει τον έρωτα του για το ποδόσφαιρο.

Ο Μπέιλ... αντέγραψε τον Ντι Μαρία

Ο πρώην συμπαίκτης του και μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε στην Μαδρίτη μαζί με τις καρδιές του. Βέβαια,δεύτερος ήρθε καθώς πρώτη φορά ο Ουαλός την χρησιμοποίησε το 2010.Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πιο γλυκό λόγο, για να την αφιερώσει στην γυναίκα του.

Οι Άγγλοι και οι Ισπανοί φίλαθλοι πάντως αυτό που θέλουν είναι να δουν όσο πιο πολλές καρδούλες μπορούν στα γήπεδα τους.

 

Τελευταία Νέα