Απορεί ο Βλουτ για την απόλυσή του

Απορεί ο Βλουτ για την απόλυσή του

Gazzetta team
Απορεί ο Βλουτ για την απόλυσή του

bet365

Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ο Βίλιαν Βλουτ τον λόγο που αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου. Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του.v

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να απολύεσαι μετά τα αποτελέσματα απέναντι σε τρεις κορυφαίες ομάδες μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Δεν είναι μόνο πολύ νωρίς, αλλά παίξαμε με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Είναι σαν να παίζεις στην Ολλανδία με Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενορντ. Ο πρόεδρος μάλλον περίμενε να πάρουμε βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά εγώ όχι. Είχαμε μια μεγάλη συζήτηση και τον ρώτησα τι περίμενε κι εκείνος είπε ότι δεν μπορούμε να μην έχουμε βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Δεν είμαι ο πρώτος προπονητής που απολύεται στην Ελλάδα φέτος. Αν με έδιωχναν μετά από δέκα αγώνες θα το καταλάβαινα, αλλά τώρα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα