Χωριανόπουλος: «Η ιστορικότερη νίκη της Καλλονής»

Gazzetta team
Χωριανόπουλος: «Η ιστορικότερη νίκη της Καλλονής»

bet365

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος χαρακτήρισε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ως την πιο ιστορική της Καλλονής.

Για τη μεγάλη νίκη της Καλλονής μίλησε ο Γιώργος Χωριανόπουλος, που την χαρακτήρισε την πιο ιστορική της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Ήταν η ιστορικότερη νίκη της ομάδας της Καλλονής. Θεωρώ ότι ήταν μια νίκη που αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών και των αγώνων τόσων χρόνων της διοίκησης της ομάδας, του τεχνικού τιμ, όλων των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Αυτό βέβαια σε καθαρά θεωρητικό στοιχείο γιατί στην πραγματικότητα και ρεαλιστικά άμα το δούμε ήταν μια τρομερά σημαντική νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς και συμπληρώνουμε επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα εφέτος που θεωρώ ότι και ο πιο αισιόδοξος οπαδός φίλος της ομάδας δε θα το πίστευε».

Για τους οπαδούς της Καλλονής και το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Μυτιλήνη: «Από το ξεκίνημα της ομάδας στη Γ', αργότερα στη Β' Εθνική η βοήθειά τους ήταν απίστευτη και συνετέλεσαν πάρα πολύ στο να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Στερήθηκαν την ομάδα, άλλωστε μην ξεχνάμε το ποδόσφαιρο για τον κόσμο γίνεται, δε γίνεται για τους ποδοσφαιριστές ούτε για κανέναν άλλον, στερήθηκαν την ομάδα και θεωρώ ότι και φέτος είναι και γι' αυτούς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσουν ένα δύωρο στο γήπεδο που τόσο έχουν ανάγκη οι Έλληνες σήμερα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα