Μιλιβόγιεβιτς: «Είμαι στο 100% για την Ατλέτικο»

Μιλιβόγιεβιτς: «Είμαι στο 100% για την Ατλέτικο»

Gazzetta team
Μιλιβόγιεβιτς: «Είμαι στο 100% για την Ατλέτικο»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς δήλωσε απόλυτα έτοιμος για την Ατλέτικο, μιλώντας παράλληλα για την μεγάλη ποιότητα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος αμυντικός χαφ είπε για:

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την δική του ετοιμότητα: Ήταν ένα νορμάλ παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε καλά, είχαμε συγκέντρωση και μεγάλη κατοχή της μπάλας, οπότε φυσιολογικά επικρατήσαμε και μάλιστα με ένα καλό σκορ όπως το 3-0. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη του. Είμαι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όταν δεν βρίσκομαι στην κατάσταση που πρέπει, τότε απλά δεν παίζω.

Αυτό είναι το λογικό. Μπορώ όμως να ανταποκριθώ απόλυτα στις ανάγκες του παιχνιδιού της Τρίτης. Για εμένα είναι και πιο απλό τώρα γιατί γνωρίζω ακριβώς την φιλοσοφία της ομάδας, τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται και τι ζητάει ο κόουτς από εμένα. Ξέρω τον ρόλο μου στην μεσαία γραμμή και τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο.

Τις δυσκολίες του αγώνα και την Ατλέτικο: Είδα τα τελευταία 10 λεπτά από το Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ατλέτικο είναι αυτή την στιγμή καλύτερη από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα! Νομίζω μπορούν να κερδίσουν ξανά την Primera Division όπως έκαναν και πέρσι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βέβαια όταν παίζεις στο γήπεδο σου, στόχος είναι η νίκη. Αλλά όπως είπα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Για εμένα είναι μέσα στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης πλέον. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την νίκη για τον Ολυμπιακό.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα