«Ντροπή μας που δεν σκοράραμε»

Gazzetta team
«Ντροπή μας που δεν σκοράραμε»

bet365

Απογοητευμένος από το γεγονός οτι ο Παναθηναϊκός είχε πολλές τελικές, αλλά κανένα γκολ, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Στις πολλές τελικές προσπάθειες και στο γεγονός οτι καμία δεν κατέληξε σε γκολ, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή. Μιλώντας στην κάμερα της Nova και απαντώντας στην ερώτηση τί δεν πήγε καλά, απάντησε: «Δεν βάλαμε γκολ, αυτό δεν πήγε καλά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνεται να μην σκοράρουμε. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που δεν βάλαμε γκολ. Είναι ντροπή μας».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην φάση του Κλωναρίδη στο 9ο λεπτό, λέγοντας: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το είπα και στον κ. Μαντζουράκη και μου είπε οτι είμαι λάθος. Θα δω την φάση και αν είναι έτσι θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη».

Στην συνέντευξη Τύπου για την εν λόγω φάση, υπογράμμισε: «Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Θα γίνω γραφικός, δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Είναι φάση που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Είναι αποβολή γιατί το είδα. Είμαι 1000% σίγουρος. Τώρα αν το βλέπω εγώ επειδή είναι υπέρ μας, μπορείτε να το καταλάβετε και εσείς βλέποντας την φάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα