Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ 4-0 (vid)

Γιώργος Κοντογεώργης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ 4-0 (vid)

bet365

Με όλα τα νέα αστέρια να αγωνίζονται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόρπισε την ΚΠΡ στο «Ολντ Τράφορντ» (4-0) κάνοντας το πρώτο πάρτι και την πρώτη φετινή νίκη.

Μετά την τραγική συγκομιδή στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν μπροστά και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη επί των ημερών του Λουίς Φαν Γκααλ. Καλεσμένη στο πάρτι ήταν η ΚΠΡ, που δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα και θα μπορούσε να έχει δεχθεί περισσότερα γκολ. Πριν τη σέντρα τιμήθηκε από τον Μπόμπι Τσάρλτον ο πλέον παίκτης των Ρέιντζερς, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος είχε παίξει σε 455 με την Γιουνάιτεντ. Λογαριασμό άνοιξαν Ντι Μαρία, Ερέρα.

Η ομάδα του Φαν Γκααλ με σύστημα 4-3-1-2 μπήκε με σκοπό να παίξει επιθετικά και να αφήσει πίσω τα άσχημα αποτελέσματα. Στο 8' ο Ράφαελ έδωσε στον Ερέρα, ο Ισπανός γύρισε στον Μάτα, όμως ο συμπατριώτης του σούταρε ψηλά και στο 17' ο Φαν Πέρσι χάλασε τη φάση στον Ερέρα που ερχόταν με καλό βηματισμό μετά τη σέντρα από αριστερά. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 24' όταν μετά το φάουλ του Ανχελ Ντι Μαρία η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε στη γωνία του Γκριν (1-0) μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς στον [Ολντ Τράφορντ».

Στο 32' η ΚΠΡ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει μετά το μπέρδεμα μεταξύ Ντε Χέα και Ρόχο, όμως ο Εβανς έκοψε το σουτ του Φίλιπς σχεδόν σε κενή εστία και τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν καθαρό προβάδισμα νίκης. σε φάση που ξεκίνησε ο Ντι Μαρία, ο Ρούνεϊ έστρωσε στον Ερέρα και εκείνος με δεξί σουτ στη γωνία έγραψε το 2-0. Στο 44' το ματς πήρε κανονικά χαρακτήρα πάρτι, με τους Μάτα-Ερέρα να συνδυάζονται και τον Ρούνεϊ να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή περυχαίνοντας το δεύτερο φετινό γκολ στην Premier League (3-0).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης Μάτα και Ρούνεϊ καθυστέρησαν πάρα πολύ και έχασαν την ευκαιρία, όμως στο 58' ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 όταν ο Ντι Μαρία έδωσε στον Μάτα, που με αριστερό πλασέ νίκησε τον Γκριν.
Στο 65' το σουτ του Φαν Πέρσι στην κλίνηση πήγε πάνω στον κίπερ της ΚΠΡ και στο 67' ο Φαλκάο πέρασε στο 67' στο ματς στη θέση του Μάτα και έγινε ο πρώτος Κολομβιανός που αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Στομ 71' η σέντρα του Φαν Πέρσι βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 78' ο Εντου Βάργκας θα μπορούσε να έχει πετύχει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, όμως μετά το λάθος του Ρόχο έστειλε τη μπάλα άουτ με διαγώνιο δεξί σουτ. Στο 84' χάθηκε η τελευταία φάση για τους Κόκινους Διαβόλους, με τον Γκριν να αποκρούει πρώτα το σουτ του Μπλιντ και στη συνέχεια δεύτερο από κοντά από τον Φαλκάο...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Γκααλ): Ντε Χέα, Εβανς, Ράφαελ (67' Βαλένσια), Ρόχο, Μπλάκετ, Ντι Μαρία (82' Γιανουζάι), Μπλιντ, Ερέρα, Φαν Πέρσι, Μάτα (67' Φαλκάο), Ρούνεϊ.

ΚΠΡ (Χάρι Ρέντναπ): Γκριν, Φέρντιναντ, Χιλ (46' Τραορέ), Κόλκερ, Κράνιτσαρ, Ισλα, Φερ, Φίλιπς, Σάντρο (74' Χένρι), Χόιλετ, Οστιν (59' Βάργκας).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα