Τερεζόπουλος: «Τεράστιας σημασίας νίκη»

Νίκος Τσιώκος
Τερεζόπουλος: «Τεράστιας σημασίας νίκη»

bet365

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος τόνισε πως λόγω Αστέρα η σημερινή νίκη ήταν τεράστιας σημασίας και ότι το κίνητρο των παικτών του ήταν μεγαλύτερο.

Ως τεράστιας σημασίας χαρακτήρισε τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως οι παίκτες του είχαν μεγαλύτερο κίνητρο λόγω της ποιότητας που διαθέτουν οι Αρκάδες. Ακόμη, ζήτησε από τον κόσμο να κάνει υπομονεί και να μην αγχώνει τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους προσπαθεί να περάσει έναν καινούριο τρόπο παιχνιδιού.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω με την τεράστια σημασίας νίκη απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, που σίγουρα έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και γι' αυτό ήταν ακόμα μεγαλύτερο το κίνητρο και η νίκη είναι τεράστιας σημασίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, εμείς ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, είμαστε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και ξέρει πάντα να διεκδικεί επί ίσοις όροις αυτό που της αξίζει και τα καταφέραμε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ένα κατακπληκτικό γκολ γι' άλλη μια φορά.

Από εκεί και πέρα, δε χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα, ο Αστέρας έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες και είχαμε προβλήματα στην άμυνα, τα οποία βελτιώσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο θα πρέπει να το αποφεύγουμε σε τέτοιο επίπεδο και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στον κόσμο, που γι' ακόμα μια ακόμα φορά φανταστικός, αλλά πρέπει να κάνει υπομονή.

Θέλουμε να περάσουμε έναν καινούριο τρόπο παιχνιδιού και να μην αγχώνουν τους παίκτες. Αξίζουν τα συγχαρητήρια στα παιδιά και η ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική μας έκανε πιο σοφούς», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν προβληματίστηκε με τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τελειώσουν πιο νωρίς το ματς: «Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ότι κάποιες φορές όταν χάνεις γκολ, μπορείς να δεχτείς. Δεν προβληματίστηκα. Η ομάδα, δεν απέδωσε όπως θέλουμε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε αρκετές φάσεις για δύο γκολ ακόμα που θα μπορούσαν να μπουν και να μιλάγαμε τώρα για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».

Για το ότι οι παίκτες του Πανιωνίου κρατούσαν αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια τους και έκαναν λάθη: «Είναι τρόπος παιχνιδιού. Είναι εντολές με βάση τα όσα έχουμε πει από την πρώτη μέρα. Έχουμε πει να έχουμε την κατοχή μας και να μην την πουλάμε εύκολα την μπάλα. Αυτό χρειάζεται ποιότητα γι' αυτό και είπα πιο πριν ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή για να δει κάτι διαφορετικό απ' αυτό που έβλεπε μέχρι τώρα».

Για τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει στις δύο νίκες: «Υπάρχει πίστη κι αυτοπεποίθηση. Ο Πανιώνιος είναι ένας τεράστιος σύλλογος και είναι τιμή μας για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Αυτό μας οδηγεί να πιστεύουμε και να πετυχαίνουμε αυτές τις νίκες».

Για την προσφορά του Ιμπαγάσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια: «Εγώ δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτόν τον παίκτη. Ο Κάνιο, όπως είναι γνωστός, έδειξε με τη συμπεριφορά του ότι είναι ένας τεράστιος παίκτης. Αν πω κάτι εγώ για τον παίκτη, θα είναι φτωχά τα λόγια».

*1314 ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν στη Νέα Σμύρνη, με τις εισπράξεις να αγγίζουν τις 13861 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα