Κονέ: «Σεβαστήκαμε υπερβολικά την Γιουβέντους»

Gazzetta team
Κονέ: «Σεβαστήκαμε υπερβολικά την Γιουβέντους»

bet365

Κονέ και Καρνέζης αγωνίστηκαν βασικοί στην ήττα της Ουντινέζε από την Γιουβέντους με 2-0. Ο πρώην άσος της Μπολόνια αναφέρθηκε στους λόγους που οι «φριουλάνι» ηττήθηκαν.

«Ξέραμε ότι ερχόμασταν σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ ίσως υπερβολικά, τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο σκληροί και επιθετικοί», τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Κονέ για να προσθέσει: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες ενώ πετύχαμε και ένα γκολ (σ.σ. δεν μέτρησε ως οφσάιντ). Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους μας δείχνει τον χαρακτήρα που πρέπει να βγάζουμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε μεγαλύτερη προσωπικότητα».

Ο Κονέ έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ουντινέζε και ο ίδιος ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του. «Αισθανόμουν καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Έπαιξα και δεξιός εσωτερικός μέσος στο χώρο του κέντρου και επιτελικός μέσος με τον Φερνάντες πίσω από τον Ντι Νατάλε. Δεν μπορεί ποτέ ένας παίκτης να κάνει τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα επειδή ήμασταν πιο επιθετικοί και συμπαγείς. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία. Ο μίστερ προετοιμάζει πολύ καλά τα παιχνίδια: δουλεύει πολύ όλη την εβδομάδα και σε κάθε ματς έχει ανάγκη από συγκεκριμένα προφίλ. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πάντα ετοιμοπόλεμοι και να επιδεικνύουμε το σωστό πνεύμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα