Ήττα και πονοκέφαλος για Ντεπάι

Gazzetta team
Ήττα και πονοκέφαλος για Ντεπάι

bet365

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Αιντχόφεν από την Τζβόλε, με την PSV να χάνει και τον Ντεπάι που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 18'.

Πρώτη ήττα για την Αιντχόφεν στο φετινό πρωτάθλημα, από την Τζβόλε με 3-1 και μάλιστα εκτός αυτού έχασε και τον Ντεπάι με τραυματισμό. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, άνοιξε το σκορ με τον Ντε Γιονγκ στο 32', αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο. Στο 41' ο Ντροστ έκανε το 1-1 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος η Τζβόλε είχε τον τρόπο να κάνει την πρώτη... ζημιά στην Αιντχόφεν και να την πιάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αρχικά ο Μπροέρσε έκανε το 2-1 στο 65' και στο 87' ο Ριένστρα ήρθε για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 3-1. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε στον πάγκο της Τζβόλε και δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Σε ότι αφορά τον Ντεπάι, υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του η οποία θα εκτιμηθεί την Κυριακή ώστε να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα είναι σοβαρό, καθώς ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε μόλις στο 18'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα