Τα Ψαχνά ήταν η... εξαίρεση των γηπεδούχων

Gazzetta team
Τα Ψαχνά ήταν η... εξαίρεση των γηπεδούχων

bet365

Ο Ηρακλής Ψαχνών ανέτρεψε το πλεονέκτημα της Επισκοπής και πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο, όπως έκαναν Φωστήρας και Απόλλωνας.

Η Επισκοπή μπορεί να είχε το πλεονέκτημα μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 28' ο Ποσίνκοβιτς άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου, ενώ στο 46' οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που έγινε στον Ράντοβιτς. Ο διαιτητής του αγώνα όμως δεν έδειξε τίποτα, σε αντίθεση με την φάση του 88΄όπου ο Μανουσάκης ανέτρεψε τον Νάκα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Σπανός, Μποτωνάκης, Λάμπρου (68' Πετράκος), Δουμάνης (23' λ.τ Βιτώρος), Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης (46' Δρακάκης), Ράντοβιτς.
Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Κούτσης): Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Νάκας, Φλίγκος, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς (90+2' Πολίτης).

Στα άλλα παιχνίδια, ο Φωστήρας «καθάρισε» νωρίς την πρόκριση επί του Αχαρναϊκού, με το γκολ του Τσεμπέτσι στο 21΄, αν και η ομάδα από το Μενίδι θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 45', όμως ο Γέσιτς απέκρουσε το πέναλτι του Γκέκα.

Φωστήρας (Κ. Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Κακαράς, Κρητικός, Ματσούκας, Μουστογιάννης (67' Θ. Μπαστάνης), Ν. Μπέλερης, Μπίρης (81' Μουκίδης), Μήτκας (75' Ραμά), Τεγούσης, Τσεμπέτσι.
Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Καλογερόπουλος (55' Κοντογουλίδης), Ζώνας, Ταμπάκης, Μωυσιάδης, Γέσιτς, Αθανασίου (62' Ιορδανίδης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας (85' Ζωγράφος), Καλαμιώτης.

Τέλος, στην Ριζούπολη ο Απόλλωνας κέρδισε 2-1 την Καλλιθέα, σε ένα ματς που όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο. Στο 83' ο Ανγκούλο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γκονζάλες 6 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Πίκολο.

Απόλλων Σμύρνης ( Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Γκονζάλες, Φαρινόλα (46' Βάντερσον), Νανία, Αλίπιο (46' Λαγός), Κυβελίδης (78' Ανγκούλο).
Καλλιθεάς (Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης (75' Βεζιρτζόγλου), Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης (63' Ρόχας), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Πιτταράς (63' Σταματάκος).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα