Η Nike κάνει το ποδοσφαιρικό σου όνειρο πραγματικότητα!

Θάνος Σαρρής
Η Nike κάνει το ποδοσφαιρικό σου όνειρο πραγματικότητα!

bet365

Το gazzetta.gr «εξερεύνησε» την εμπειρία που προσφέρει το Nike's Most Wanted και περιμένει με αγωνία τους Έλληνες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεχθούν από την Nike Academy!

Τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, γράψαμε για το Nike's Football App, που ήρθε για να προκαλέσει... επανάσταση και να αλλάξει τον τρόπο που παίζεις ποδόσφαιρο. Η εφαρμογή της Nike για Android και Iphone προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών και δραστηριοτήτων για όσους αγαπούν τη μπάλα και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της, που από την αρχή προκάλεσε θαυμασμό, είναι η δυνατότητα της πραγματοποίησης των ποδοσφαιρικών ονείρων σου!

Μέσω της νέας εφαρμογής η Nike άνοιξε τις πύλες της Nike Academy -της ποδοσφαιρικής ακαδημίας για νεαρούς παίκτες που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο St. George's Park, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας.

Με το Nike's Most Wanted, το όνειρο έρχεται ένα βήμα πιο κοντά. Ανοίγοντας ξανά το Football App για την αναζήτηση του τρόπου συμμετοχής, βρίσκεις μπροστά σου ιστορίες που σου δείχνουν ότι μπορείς κι εσύ να τα καταφέρεις! Ιστορίες, που για εμάς τους μεγαλύτερους έμεναν πάντα στη σφαίρα της φαντασίας. Όχι πια...

Διαβάζεις, για παράδειγμα, για τον Πίταρ Γκολούμποβιτς, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της Ρόμα. Ή του Αμπντούλ Ματζίντ Γουόρις, που είδε τη Nike Academy να του ανοίγει την πόρτα για το όνειρο. Έπειτα από πέντε χρόνια στους κόλπους της, έκανε μια σούπερ σεζόν στη Σουηδία με τη Χάκεν για να κερδίσει τη μεταγραφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας και να χριστεί διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας.

Μέσω της θαυματουργής εφαρμογής της Nike, έχεις κι εσύ τη δυνατότητα να θέσεις υποψηφιότητα για το ίδιο όνειρο! Ποδοσφαιριστές από 16 ετών και πάνω, σε περισσότερες από 30 χώρες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Nike's Most Wanted αποκλειστικά μέσω του Nike Football App ώστε να λάβουν την πρόσκληση για να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Μετά το γύρο των δοκιμαστικών, θα επιλεγούν 40 έως 60 φιναλίστ για τον παγκόσμιο τελικό Nike’s Most Wanted, οι οποίοι θα αγωνιστούν για να κερδίσουν μια θέση στη Nike Academy στο George’s Park!

Προπονητές και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα προχωρήσουν στις αξιολογήσεις, υποσχόμενοι μία τρομερή ποδοσφαιρική εμπειρία. Ακόμα και αυτοί που δεν προχωρήσουν, θα έχουν βιώσει εκπληκτικές συνθήκες προπόνησης. Θα χουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις κορυφαίας ποιότητας παγκοσμίως, θα καθοδηγούνται από επίλεκτους προπονητές και θα δέχονται τις συμβουλές από διατροφολόγους, ψυχολόγους και προπονητές φυσικής κατάστασης.

Με μια απλή εγγραφή από τη δωρεάν εφαρμογή της Nike, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στον ελληνικό τελικό και να θέσεις υποψηφιότητα. Τα trials της Αθήνας σε περιμένουν. Κι αν το ταλέντο σου ξεχωρίσει, ετοιμάζεις βαλίτσες για την περίφημη Nike Academy!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα