Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Βροντάκης
Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ολυμπιακό

bet365

Χωρίς τους Σίσιτς, Πετρόπουλο, Μιλιάζες, Αρτόλα, Δαμιανάκη, Ραζάκ, Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη, Μανιδάκη και Μπολάκη θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Με την τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (8.30μμ.).

Μετά την προπόνηση ο προπονητής Τζενάρο Γκατούζο επέλεξε 19 παίκτες είναι οι: Λορια, Στάθης, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Μαραθιανός, Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Τζορτζ, Φερούζ, Ροβίθης και Κουτσιανικούλης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σίσιτς, Πετρόπουλος, Μιλιάζες (τετρακέφαλο), Αρτόλα (δικέφαλο), Δαμιανάκης (αστράγαλο), Ραζάκ (προσαγωγό) και οι Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Μανιδάκης, Μπολάκης,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα