Γκολάσα: «Δεν συγκρίνεται η ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

Γκολάσα: «Δεν συγκρίνεται η ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

Gazzetta team
Γκολάσα: «Δεν συγκρίνεται η ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

bet365

Ο Εγιάλ Γκολάσα μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει θέσει, χαρακτηρίζοντας top κλαμπ τον Δικέφαλο, ενώ αποθέωσε τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων».

Ο Ισραηλινός μέσος βρέθηκε την Πέμπτη στη ΔΕΘ και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μεταξύ άλλων για το διάστημα που έμεινε εκτός δράσης, αλλά και για το ενδεχόμενο να σκοράρει με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκολάσα:

Για την πρόοδο της αποθεραπείας του: "Ο γιατρός με έχει τσεκάρει, είμαι καλά, δεν είναι όμως εύκολο να επιστρέφεις μετά από εβδομάδες απουσίας, θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα. Παίζουμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Για τους στόχους που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ: "Θέλω να παίζω καλά και συνεχώς να γίνομαι καλύτερος σε κάθε αγώνα".

Για το αν μπορούσε να επιλέξει να σκοράρει σε κάποιο ματς του ΠΑΟΚ το πρώτο του γκολ: "Ξέρω ότι έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο του ΠΑΟΚ το ματς με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι θέλω να σκοράρω σε όλα τα ματς και να βοηθάω την ομάδα".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: "Είναι όντως πολύ σημαντικό το διάστημα που έχουμε μπροστά μας. Είναι καλό για εμάς που παίζουμε στο Europa League και θέλουμε και στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και παράλληλα θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι".

Για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τη Νίκη Βόλου: "Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα δεν συγκρίνεται με τίποτε. Μου αρέσει πολύ, αν κάποιος με ρωτήσει θα μπορούσα να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι…top".

Για το αν προσαρμόστηκε στα ελληνικά δεδομένα: "Όταν μίλησα με κάποιους ανθρώπους πριν πάρω την απόφαση μου να έρθω στον ΠΑΟΚ μου είπαν ότι πρόκειται για μια οικογένεια. Μετά από δυο εβδομάδες παραμονής, ένιωσα αυτό το αίσθημα, μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Οι άνθρωποι είναι ζεστοί και μου θυμίζει πολύ το Ισραήλ".

Για το αν συζήτησε με παλιούς του συμπαίκτες για τον Ιάκωβο Αγγελίδη: "Έχω πολλούς φίλους στη Μακάμπι και μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλός επαγγελματίας και πολύ καλός άνθρωπος".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα