Καπέλο: «Τσέλσι και Μπάγερν τα πρώτα φαβορί»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Καπέλο: «Τσέλσι και Μπάγερν τα πρώτα φαβορί»

bet365

Τα δύο μεγάλα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ, «έδωσε» ο Φάμπιο Καπέλο, που μίλησε για την μεταγραφή του Σουάρεζ, την Ρεάλ, την Γιουβέντους και παρομοίασε τον Πογκμπά με τον Ιμπραΐμοβιτς.

Για... όλους και για όλα μίλησε ο Φάμπιο Καπέλο. Ο εκλέκτορα της Εθνικής Ρωσίας, χρίζει φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ τις Μπάγερν και Τσέλσι, ενώ παράλληλα εξήρε την ποιότητα του Σουάρες, τονίζοντας,όμως, πως η «μαγική τριάδα» της Μπάρτσα θα πρέπει να μαρκάρει. Όσο για τους Μαδριλένους, ο Καπέλο εξέφρασε την πεποίθησή του πως μόνο η Ρεάλ θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

«Παίκτες σαν τον Σουάρες κάνουν την διαφορά, όμως κάποιος πρέπει να μαρκάρει. Ο Λουίς το κάνει, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ όχι τόσο. Εκεί θα κριθεί η επιτυχία αυτού του εκπληκτικού "τρίο". Αν διάλεγα ακόμα μία ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, πάντως, θα ήταν η Ρεάλ, που είναι η μοναδική σε αυτό το επίπεδο» είπε, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Ατλέτικο δε μπορεί να ακολουθήσει για δεύτερη σερί σεζόν τις δύο... μεγάλες ομάδες της Ισπανίας.

Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως: «Αν και οι Ισπανικές ομάδες παραμένουν επικίνδυνες, στην Ευρώπη βλέπω μεγάλα φαβορί τις Μπάγερν και Τσέλσι. Όσο για τις Ιταλικές ομάδες, δυστυχώς μοιάζει δύσκολο να πετύχουν κάτι, παρόλο που η Ατλέτικο μας έδειξε πως το πάθος και η θέληση μπορεί να κάνει την διαφορά».

Στην συνέχεια, πάντως, ο Ιταλός προσπάθησε να... χρυσώσει το χάπι και τόνισε πως: «Στο πρωτάθλημα της χώρας μας, υπάρχουν ακόμα ποιοτική παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πογκμπά, που μου θυμίζει τον Ιμπραΐμοβιτς όταν είχε πάει στην Γιουβέντους» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα